Förförisk idag

Stefan kom hit. Jag hade precis kommit ut ur duschen, sminkat mig och tagit på mig en tajt klänning (har tröttnat på att lufsa omkring i mysbrallor och sunkig t-shirt dagarna i ända). Stefan såg mig knappt i ögonen när han steg in genom dörren och det såg ut som om han skulle börja dreggla. Sen fick jag världens kram och en massa kyssar. Kylan som funnits mellan oss tidigare var som bortblåst och jag hajade absolut ingenting. Men det kändes bra i alla fall. Han var så där mysig och schysst som jag önskar att han kunde vara jämt. Kanske är han ibland bara inte på humör för mig, men det stör mig förstås. Man kan ju i alla fall vara trevliga mot varandra. Man behöver ju inte vara arrogant bara för att man inte vill kramas just då.

 

Hur som helst. Båda var kåta som fan (eller jag kände mig väl egentligen inte kåt i kroppen utan det var mer psykiskt) och vi började hångla. "Varför vänta?" viskade jag. "Ja, inte vet jag!" skrattade han och sen knullade vi. Hårt och ganska länge. När jag sitter på honom är det hur bra som helst.

 

Jag var glad för att det kändes så bra och mysigt mellan oss. Han var jättenöjd också, riktigt lycklig, och det var skönt att se. När han är så snäll mot mig känner jag mig inte alls utnyttjad eller så.
Skriv en kommentar

Namn  Kom ihåg mig!
E-post Maila mig när någon svarar.
URL
Bifoga bild:
Kommentar
Kommentarerna omfattas inte av Devote.se:s utgivarbevis. Du ansvarar själv för innehållet i dina kommentarer, även vad gäller straffskyldighet.
Verifiera kommentaren genom att fylla i ordet i bilden:

Om du inte är medlem på Devote.se och vill få dina uppgifter ifyllda automatiskt kan du logga in med Facebook nedan.

Kommentarer till detta inlägg

Veckans mest lästa artiklar

Fredagsprofilen: Daniel RedgertTonårstvodden #4Måndagskollen
En gratis blogg fr�n Devote.se. Starta en blogg du ocks�.  http://karleksblogg.devote.se