Är jag så oattraktiv?

Stefan satt framför TV:n och glodde och jag låg på golvet på några kuddar bredvid. Plötsligt blev jag ledsen och gick upp och la mig utan att säga till någon. Jag blev plötsligt så jävla jävla ledsen. Eller egentligen var det någonting jag känt av hela dagen men försökt att stå ut med. Ända sen jag kom hem till Stefan har han varit på gott humör och så men samtidigt iskall mot mig. Han har inte rört vid mig frivilligt en enda gång. Jag har försökt att vara avvaktande men då och då har jag kanske smekt hans hand eller nåt. Han svarade med att dra sig undan. Sen har han också varit ganska kort i tonen mot mig. Han har varit trevlig mot andra men allt jag har sagt har han småmuttrat åt, inte velat lyssna på och... ja, det är svårt att förklara. Det är något jag känner i luften bara. Jag var positiv och glad hela dagen och hade kul men det här låg hela tiden i bakgrunden och gnagde.

 

Så nu när jag lade mig i sängen började jag gråta hejdlöst. Jag var otroligt ledsen. "Han är inte kär i mig!" tänkte jag gång på gång. "Han kan inte vara kär i mig! Det är nåt som är fel." Sen tänkte jag hundratals olika saker. Jag anklagade mig själv för att jag var en ocharmig mupp som lyckats döda hans kärlek för mig - när jag för en gångs skull träffat en bra kille så kan jag inte hålla kvar honom därför att jag är en osexig jävla smurf, jag var förbannad för att han behandlat mig som han har gjort, jag tänkte på hur det var i början av vårt förhållande och att det aldrig mer skulle bli ens i närheten av vad det var då och jag funderade och funderade över om det hänt någonting särskilt medan vi var här. Var det hans gamla kärlek som spökade igen? Jag försökte intala mig att om så var fallet, skulle han vara världens mest patetiska snubbe. Tyvärr har jag ju tyckt hela tiden att hon vore den perfekta flickvännen för honom. De skulle passa så himla bra ihop. De har t.o.m. mer matchande musiksmak än han och jag. De är som gjorda för varandra, men det har jag ju aldrig sagt till honom. Dessutom antar jag att hon fortfarande inte skulle kunna bli kär i honom så då är det ju ändå kört.

 

Jag har råkat ut för att ligga bredvid en snubbe som inte är kär i mig tillräckligt många gånger för att känna igen signalerna. Det är blicken, rörelserna, kylan, vad de säger till en som man märker det på. Kroppsspråk, röstläge, blickar - det säger mer än ord. Därför känner jag mig så säker på att det är så här. Det konstiga är att han verkar vara så tänd på mig. När han tittar på min nakna kropp tror jag ibland att han ska börja dreggla. Och han vill nästan alltid ha sex. Problemet är att han verkar vilja ha bara sex. Vi kan inte ligga och kramas utan att han börjar jucka och trycka sig mot mig. Och han tjatar ofta om att knulla. Men det gör inte att jag tvivlar på min teori. Jag känner mig bara utnyttjad. Jag känner mig som en jävla trasdocka. 
 Skriv en kommentar

 

Kommentarer till detta inlägg

Om du har tid och lust.. gå gärna in på min blogg och ge mig tips på någon bra film jag kan se! :)


Postat av: 2011-02-22 18:03:19 [svara]

Veckans mest lästa artiklar

Mäktigast på Snapchat 24 frågor #Michaela Forni Recept: Cheesecake blondie med hallon
En gratis blogg från Devote.se. Starta en blogg du också.  http://karleksblogg.devote.se