Utnyttjad?

Igår var jag rätt ledsen när vi lade oss för jag tyckte att det kändes som om han bara vill ha mig till en enda sak. Visst är det kul att vara åtrådd men var och en vill väl också bli älskad? Och det vet jag inte om jag är. Jag tyckte faktiskt att vi hade det jävligt fint sist vi sågs och jag var glad att kunna hjälpa honom och vara ett stöd. Men samtidigt undrar jag: skulle han göra samma sak för mig? Jag funderar lite på det vi pratade om, att han tar väldigt mycket och ger väldigt lite. Och tycker han verkligen om min personlighet? Ibland får jag en känsla av att han bara vill ha min kropp men det kan också bero på att jag aldrig har någon sexlust. Att vara utan sexlust i nästan två år har nog gjort att jag känner mig jagad och ser en alldeles för stor skillnad mellan kärlek och sex. Det har blivit som att varje gång han vill ha sex så känner jag mig osäker på om han verkligen älskar mig. Men det är ju inte hans fel.

 

Ändå ställde jag upp idag igen. Han är så fin i sängen ändå, mjuk och positiv. Han har en massa kul idéer också som att vi skulle tillfresställa varandra tills det nästan gick och då skulle vi bytas av och sen skulle vi tillfresställa oss själva framför den andre. Jag tycker om att han är så kreativ och jag vill uppmuntra det på något sätt. Plus att han luktar så jävla gott. Det räcker med att vi hånglar så känner jag doften av hans kropp resten av dagen.
Skriv en kommentar

Namn  Kom ihg mig!
E-post Maila mig nr ngon svarar.
URL
Bifoga bild:
Kommentar
Kommentarerna omfattas inte av Devote.se:s utgivarbevis. Du ansvarar sjlv fr innehllet i dina kommentarer, ven vad gller straffskyldighet.
Verifiera kommentaren genom att fylla i ordet i bilden:

Om du inte r medlem p Devote.se och vill f dina uppgifter ifyllda automatiskt kan du logga in med Facebook nedan.

Kommentarer till detta inlgg

Min uppfattning av den hr berttelsen var att du inte skulle ha sex med honom. Ha bara sex med folk som du verkligen gillar


Postat av: Fre 2013-11-28 18:12:18 [svara]

Ls ven dessa populra bloggar p Devote.se

http://Andreahedenstedt.devote.se
Andreahedensted
http://dasha.devote.se
dasha
http://Sarahtjulander.devote.se
Sarahtjulander
http://Tovewaldemar.devote.se
Tovewaldemar
http://lovisabarkman.devote.se
lovisabarkman
http://josefineolsson.devote.se
josefineolsson
http://jelly.devote.se
jelly
En gratis blogg fr�n Devote.se. Starta en blogg du ocks�.  http://karleksblogg.devote.se