Trösta min älskling

Sent på kvällen åkte jag hem till Stefan. Han började ju på nya jobbet idag och slutade inte förrän någon gång mellan kl. 22-22:30. Vi möttes upp och tog bussen hem till honom. När vi kommit hem frågade jag hur det hade gått på jobbet. "Sådär..." svarade han men det visade sig att det var värre än så. Det hade varit jättehemskt! Var och en hade suttit i sin truck och kört fram och tillbaka hela dagen. Ingen kunde ge ordentlig information t.ex. om var man skulle ställa olika backar och när han råkade välta några backar (det gör tydligen alla i början) började några tuta och garva. Man hade inte kontakt med en enda människa på hela dagen och de flesta tog inga raster alls förutom lunchen som bara var 36 minuter.

 

Han kramade om mig hårt och senare såg jag att han grät. Han var helt förstörd stackarn! Han sa att han nog inte skulle palla att jobba där i sommar. Jag gjorde i ordning lite mackor och te åt oss och sen hade jag faktiskt tagit med lite jordnötsringar som blivit över från i fredags. Det fick honom genast på lite bättre humör.

 

Vi kramades mera och jag försökte trösta honom. Jag vet nog ungefär hur han känner sig. Jag mådde ju jävligt dåligt när jag jobbade på posten på ett företag. Sen är det ju sådana där människor som haft skitjobb länge, de gillar verkligen att tracka folk som är nya i jobbet. Det verkar vara en speciell typ av människor/retards inom vissa "yrkes"grupper. (Oj oj oj, vad nedsättande jag var nu. Hehehe...) Samtidigt är det på något sätt befriande att höra att sånt här inte bara händer mig.Skriv en kommentar

 

Kommentarer till detta inlägg

Veckans mest lästa artiklar

Fredagsprofilen: Peg Parnevik Mäktigast på Snapchat 24 frågor #Michaela Forni
En gratis blogg från Devote.se. Starta en blogg du också.  http://karleksblogg.devote.se