Äntligen lite bra sex

Igår efter jag hade packat upp och duschat kom Stefan hit. När jag såg hans sura min ångrade jag fett att jag velat ses idag. Men han var bara lite irriterad över att det var så varmt. Han fick hoppa in i duschen och svalka av sig lite. Sen var han som förbytt. Han var jättesnäll och fin. Vi knullade igen. Det var fint.

 

Jag tog lite varm choklad sen och så glodde vi på Seinfeld på DVD. Vi käkade kycklingkebab efter det och glodde på mer Seinfeld.

 

Sen blev han kåt igen och började smekas och ha sig. Inte mig emot! Inte för att jag var speciellt kåt (som vanligt) men det är ändå mysigt. Det är trevligt med någon som är fin och snäll mot en och beundrar ens kropp. Han sa till mig: "Fan, vilken kropp alltså!" Det värmer. Vi hade sex igen. Jag tror att killar, precis som tjejer, styrs av hormoner. Ibland har de mer lust och då kanske de tänder mer på sin partner också medan de ibland inte är lika intresserade. Det som är bra med oss tjejer är att vi vet ungefär när dessa svackor och uppgångar kommer att inträffa. Det kommer mer naturligt för oss.

 

 

 

Vi låg omslingrade hela natten och sov godare än någonsin (i alla fall jag, hihi). Sen när vi vaknade på morgonen kelade vi både länge och väl och sen låg vi med varandra igen. Jag fick komma också och det var ju trevligt. Haha, Durex Avanti (plastkådisen) är bara för bra. Det verkade som om han var tvungen att ta det jätteförsiktigt för att inte komma för tidigt - den är ju så tunn. :)Skriv en kommentar

 

Kommentarer till detta inlägg

Veckans mest lästa artiklar

Kärlek med Forni Fredagsprofilen: Peg Parnevik Intervju: DJ Zedd
En gratis blogg från Devote.se. Starta en blogg du också.  http://karleksblogg.devote.se